Actueel in stad en dorpen

 • Notulen BenW vergadering van 16 september 2014

  (16-09-2014)

  Elke dinsdagochtend vergadert het College van B&W. De notulen van deze vergadering worden na afloop zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

  Lees verder
 • Informatieavond decentralisaties sociaal domein

  (15-09-2014)

  Op donderdag 18 september organiseert de gemeente Harlingen een informatieavond over de veranderingen rond (jeugd)zorg, welzijn, werk en inkomen.

  Lees verder
 • Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP: 15 september 2014

  (15-09-2014)

  Uit onderzoek van de afdeling Publiekszaken onderdeel KCC is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd. Namens burgemeester en wethouders van Harlingen maakt de manager van de afdeling Publiekszaken bekend dat de gemeente Harlingen het voornemen heeft onderstaande personen uit te schrijven. 

  Lees verder
 • Wetterskip Fryslân viert 10-jarig bestaan met open dag op 27 september

  (11-09-2014)

  Wetterkip Fryslân bestaat 10 jaar. Dat viert Wetterskip Fryslân met een open dag op zaterdag 27 september voor alle inwoners van Fryslân en het Groninger Westerkwartier. Onder het motto ‘Wij doen meer dan je denkt!’ worden op meerdere locaties de deuren opengesteld. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te zien, te doen en te beleven om kennis te maken met het werk en de activiteiten van het waterschap. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk

  Lees verder
 • Notulen BenW vergadering van 9 september 2014

  (09-09-2014)

  Elke dinsdagochtend vergadert het College van B&W. De notulen van deze vergadering worden na afloop zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

  Lees verder
 • Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP: 8 september 2014

  (09-09-2014)

  Uit onderzoek van de afdeling Publiekszaken onderdeel KCC is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) staan ingeschreven. 

  Lees verder
 • Verlichtingsplan provincie "Fryslân betûfter tusken ljocht en tsjuster"

  (08-09-2014)

  Provincie Fryslân wil bewuster omgaan met openbare verlichting langs provinciale wegen: alleen verlichten waar nodig. En waar dit nodig is, zó verlichten dat mensen en dieren daar zo weinig mogelijk (licht) hinder van ondervinden. Het werk gebeurt in fasen. Dit najaar is de regio Noord-Fryslân aan de beurt. 

  Lees verder
 • ‘Pratende’ afvalbakken voor een schoon Fryslân

  (08-09-2014)

  ‘Pratende’ afvalbakken moeten voor verrassing en hilarische momenten zorgen tijdens de braderie op 6 september in Stiens. De afvalbakken maken geluid wanneer bezoekers hun afval erin gooien. De ‘pratende’ afvalbakken zullen in de toekomst ook bij diverse evenementen in onder andere Harlingen ingezet worden. 

  Lees verder
 • Harlinger strand wederom "zeer schoon strand"

  (08-09-2014)

  Het strand van Harlingen heeft wederom de titel "zeer schoon strand" ontvangen. Afgelopen vrijdag heeft wethouder Le Roy de bijbehorende plaquette met 4 sterren opgehangen bij de ingang van het strand.

  Lees verder
 • Skateboard Contest Harlingen 2014

  (08-09-2014)

  Iedereen die kan skateboarden opgelet! Deze maand kun je tegen vele andere skateboarden in onze contest. Deze maand kun jij als skateboarder het opnemen tegen andere skateboarders van het noorden!

  Lees verder
Archief