Actueel in stad en dorpen

 • Bijdragen voor school- en vrijetijdsactiviteit van uw kind

  (22-05-2015)

  Wilt uw kind lid worden van een sportclub? Een muziekinstrument bespelen? Toneelspelen? Met schoolreisje meegaan? Deze activiteiten kosten geld. Wat kunt u daaraan doen?

  Lees verder
 • Basisonderwijs Harlingen heeft weer een vakleerkracht gymnastiek

  (20-05-2015)

  De openbare basisscholen en de christelijke basisscholen in de gemeente Harlingen hebben de komende drie jaar weer een vakleerkracht gymnastiek. Vandaag heeft wethouder Hein Kuiken hiervoor de officiële start gegeven. 

  Lees verder
 • Notulen BenW vergadering van 19 mei 2015

  (19-05-2015)

  Elke dinsdagochtend vergadert het College van B&W. De notulen van deze vergadering worden na afloop zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

  Lees verder
 • B&W stemt in met het Lokaal Woonakkoord

  (19-05-2015)

  Op 19 mei heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen ingestemd met het Lokaal Woonakkoord. Het akkoord bevat het raamwerk om te komen tot jaarlijkse prestatieafspraken en omvat de ambities van de drie partijen voor de komende jaren. 

  Lees verder
 • Huishoudelijk Oud Papier en karton

  (13-05-2015)

  Een groot deel van uw afval bestaat uit papier en karton. Dit is uitstekend geschikt voor hergebruik. Door oud papier gescheiden aan te bieden vermindert u de hoeveelheid afval. Ook bespaart u op deze manier ruimte in de grijze container.

  Lees verder
 • Wiebe van Dijk ontvangt de gemeentelijke draagspeld

  (13-05-2015)

  De heer Wiebe van Dijk heeft vanavond uit handen van burgemeester Sluiter de gemeentelijke draagspeld ontvangen. Dit omdat Van Dijk zich al 25 jaar als raadslid inzet voor de Harlinger samenleving. 

  Lees verder
 • Notulen BenW vergadering van 12 mei 2015

  (12-05-2015)

  Elke dinsdagochtend vergadert het College van B&W. De notulen van deze vergadering worden na afloop zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

  Lees verder
 • Rijbewijskeuringen senioren in Harlingen

  (08-05-2015)

  Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op het spreekuur d.d. 21 mei en 22 juni in het MFC "Het Vierkant" aan de Johan van Oldenbarneveltstraat 2.

  Lees verder
 • 20 mei 2015 mantelzorgcafé

  (06-05-2015)

  Het Steunpunt Mantelzorg Harlingen organiseert op woensdag 20 mei 2015 een Mantelzorgcafé. De avond staat in het teken van CVA en er zal een gastspreker aanwezig zijn, namelijk CVA verpleegkundige Annet Neudorfer .

  Lees verder
 • Wethouder Boon opent Tút en dr út parkeerplaatsen

  (01-05-2015)

  Op vrijdagochtend 1 mei 2015  heeft wethouder Harry Boon twee nieuwe parkeerplaatsen aan de Zuiderhaven geopend. Deze zogenaamde tút en dr út parkeerplaatsen zijn hier geplaatst om de verkeerssituatie te verbeteren bij de St. Michaelschool.

  Lees verder
Archief