Donderdag 7 oktober 2021 tussen 19.00-21.00 uur organiseert de gemeente Harlingen een inloopavond op de Waddenpromenade 1 in Harlingen. Tijdens deze avond vertellen we hoe wij een aardgasvrije gemeente worden. We staan voor u klaar om met de inwoners van gemeente Harlingen en andere belangstellenden in gesprek te gaan.

 

Stappenplan aardgasvrije gemeente

Waarschijnlijk heeft u er al over gehoord of het in de krant gelezen. Nederland gaat van het aardgas af, dat geldt dus ook voor de gemeenten Harlingen en Waadhoeke. Beide gemeenten werken samen aan een stappenplan om in 2050 aardgasvrij te zijn. Het stappenplan naar een aardgasvrije gemeente noemen we de Transitievisie Warmte.

 

Vrije inloop

Tijdens de inloopavond informeren wij u wat er in de visie staat en welke keuzes erin zijn gemaakt en hoe wij dit verder met inwoners en andere partijen de komende jaren willen aanpakken. Om de 20 minuten is er een korte presentatie. De hele avond staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard horen wij graag wat u ervan vindt. Welke vragen heeft u? Welke zorgen heeft u? Laat het ons weten op de inloopavond op donderdag 7 oktober.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel vragen wij u om bij corona-gerelateerde gezondheidsklachten thuis te blijven.