Home > Inwoners > Evenementen met een vergunning

Evenementen met een vergunning augustus 2019

Een evenement is pas geslaagd als het goed en veilig verloopt. Wij als gemeente helpen u hier graag bij. Dat doen we door iedere aanvraag te beoordelen op risico‚Äôs voor (de verstoring van) de openbare orde en veiligheid. Hier treft u een overzicht aan van alle evenementen die een evenementenvergunning hebben ontvangen van de gemeente Harlingen.

Melding of aanvraag vergunning

Er is sprake van een evenement wanneer de activiteiten  voor publiek toegankelijk zijn. Voorbeelden van evenementen zijn: een braderie, tentfeest, optocht, circus, kermis, sportwedstrijd op de openbare weg of een (straat)festival. Wanneer u een evenement wilt organiseren moet u een melding doen of een vergunning aanvragen. Voor kleine evenementen, zoals een buurtbarbecue is een melding voldoende als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Voor grotere evenementen is een evenementvergunning nodig.

Overzicht evenementen met een evenementenvergunning

• jan
  • feb