Home > Inwoners > Nieuws > Besluit uitschrijving BRP de O.C.J. Tjallings

Besluit uitschrijving BRP de O.C.J. Tjallings (13-11-2017)

Uit onderzoek door de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woonachtig is op het adres waar hij ingeschreven staat. Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij heeft besloten om de onderstaande persoon ambtshalve uit te schrijven uit de Basisregistratie Personen (BRP):

Uitschrijving Basisregistratie Personen
Naam Geboortedatum Uitgeschreven per Uitgeschreven naar
O.C.J. Tjallings 17-04-1971 13-10-2017 Onbekend

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande persoon geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of een andere vorm van een uitkering of financiƫle ondersteuning, kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Wij verzoeken daarom iedereen, die op de hoogte is van het huidige adres van bovenstaande persoon, contact op te nemen met de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning van de gemeente Harlingen

Bellen
ma t/m do 8:30 - 16:30 uur,