Home > Inwoners > Nieuws > Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP (17-07-2017)

Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.

Namens burgemeester en wethouders van de gemeente Harlingen maakt de teamleider van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning bekend dat de gemeente Harlingen het voornemen heeft onderstaande persoon uit te schrijven.

Op basis van dit voornemen wordt onderstaande persoon in de gelegenheid gesteld om, gedurende vier weken vanaf de datum van verzending van de kennisgeving, informatie te geven over de feitelijke verblijfplaats. Indien de gemeente Harlingen, afdeling Dienstverlening en Ondersteuning, geen nadere adresinformatie ontvangt dan zal, na deze periode van vier weken, het bijhouden van de persoonslijst worden beƫindigd. Het formele besluit tot uitschrijving zal tevens op deze wijze worden gepubliceerd.

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP
Voorletter(s) Geslachtsnaam Geboortedatum Verzending kennisgeving
I.Y. Ykema 17-11-1963 17-07-2017

Een ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande persoon geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of een andere vorm van een uitkering of financiƫle ondersteuning, kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Bellen
ma t/m do 8:30 - 16:30 uur,