Home > Inwoners > Nieuws > Ondernemers Programma Harlingen 2019

Ondernemers Programma Harlingen 2019 (13-03-2019)

Je wilt een eigen bedrijf starten in de gemeente Harlingen? Dan is dit iets voor jou! De gemeente Harlingen biedt een programma aan, gericht op het startend ondernemerschap. Met het Ondernemers Programma wil de gemeente ondernemerschap bevorderen door potentiële ondernemers te begeleiden en zo goed mogelijk voor te bereiden op de start van hun bedrijf.

Gericht op startende ondernemers

Het Ondernemers Programma is gericht op startende ondernemers (ook zzp’ers). Daarnaast  kunnen gevestigde ondernemers het programma volgen. Niet alleen inwoners uit de gemeente Harlingen, maar ook mensen die in Harlingen een onderneming willen starten kunnen deelnemen.Het programma bestaat uit een reeks informatiebijeenkomsten, waarin alle aspecten van het ondernemerschap aan de orde komen, zoals Belastingen, Administratie, Marketing, Social Media, Verzekeringen, Financiering etc. Aanvullend op deze bijeenkomsten worden de deelnemers individueel begeleid, afhankelijk van de behoefte van de deelnemer.

Geen kosten

Bij voldoende deelname gaat het traject medio april van start. De data en tijdstippen van de bijeenkomsten worden vastgesteld in overleg met de deelnemers. Aan het Ondernemers Programma zijn geen kosten verbonden. Voor verdere informatie en/of aanmelding voor deelname kunt u contact opnemen met:

Vizier Friesland: Edwin Broekhof, tel. 06 - 30 95 98 10 of via mail: info@vizierfriesland.nl

Tegel eruit, boompje erin