Home > Inwoners > Nieuws > Uitschrijving BRP onbekende bestemming

Uitschrijving BRP onbekende bestemming (12-07-2019)

Uit onderzoek van de gemeente Harlingen is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Om deze reden heeft het college besloten de hieronder genoemde personen  ambtshalve in te schrijven in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) als vertrokken uit Nederland met onbekende bestemming. Hierdoor staan onderstaande personen niet meer ingeschreven in de gemeente Harlingen.

Uitschrijving BRP onbekende bestemming
Naam   Geboortedatum  Inschrijving RNI
S.S. Boonstra  11-06-1974   06-06-2019
R. de Jong   20-04-1964     06-06-2019

Een ambtshalve inschrijving in de RNI met onbekende bestemming kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of een andere vorm van een uitkering of financiĆ«le ondersteuning, kan worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u hiertegen bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken. Deze termijn start een dag na de publicatiedatum. In uw bezwaarschrift staat in ieder geval:

• Uw naam en adres
  • De datum
  • Het besluit waar u het niet mee eens bent
  • Waarom u het niet eens bent met dit besluit
  • Uw handtekening

Het bezwaarschrift moet worden gestuurd naar: het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10000, 8860 HA Harlingen.