Home > Inwoners > Nieuws > Week van de mantelzorg op feestelijke wijze van start

Week van de mantelzorg op feestelijke wijze van start (13-11-2017)

Op vrijdag 10 november 2017 is de Week van de mantelzorg gestart met muziek en ballonnen. Wethouder Hein Kuiken was aanwezig om de aanwezige mantelzorgers en zorgprofessionals toe te spreken. Hij gaf aan dat mantelzorgers van enorm groot belang zijn voor de maatschappij.

Mantelzorgers bedanken

Mantelzorgers zijn erg belangrijk en nodig. Ze zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. De gemeente wil hen tijdens  de week van de mantelzorg bedanken voor deze inzet.

Week van de mantelzorg

Tijdens de week van de mantelzorg organiseert de gemeente in samenwerking met Harlinger bedrijven een groot aantal activiteiten. Daarnaast kunnen mantelzorgers verschillende gratis producten afhalen. Een greep uit de activiteiten en producten zijn:

• Een bierpakket van BrouwDok
  • Een smoothie van Blended by Daan
  • Yogalessen volgen bij Studio Hoog en Droog
  • Film & Pizza avond voor jongeren
  • Workshop houtbewerken bij de Timmerwerkplaats
  • Vrij zwemmen of Aquasporten bij ’t Derde Haad
  • En nog heel veel meer

Zorgt u voor een ander? Wij willen u bedanken!

Bent u mantelzorger of kent u een mantelzorger? Via www.harlingen.nl/mantelzorg kan een mantelzorger een bonnenboekje aanvragen. Met dat bonnenboekje is het mogelijk deel te nemen aan alle activiteiten en kunnen de producten worden afgehaald.

Foto: Joachim de Ruijter

Bellen