U wilt een eigen bedrijf starten in gemeente Harlingen? Dan is dit iets voor u!         

Met het Ondernemers Programma wil de gemeente startend ondernemerschap bevorderen door potentiële ondernemers te begeleiden en zo goed mogelijk voor te bereiden op de start van hun bedrijf. 

Voor wie meer

Het Ondernemers Programma is gericht op startende ondernemers, ook zzp’ers. Daarnaast  kunnen gevestigde ondernemers het programma volgen. Niet alleen inwoners uit gemeente Harlingen, maar ook mensen die in Harlingen een onderneming willen starten kunnen deelnemen. 

Programma

Het programma bestaat uit 9 informatiebijeenkomsten, waarin alle aspecten van het ondernemerschap aan de orde komen, zoals Belastingen, Administratie, Marketing, Sociale Media, Verzekeringen, Financiering enzovoort.
Het traject gaat eind september – uiteraard “Corona proof” - weer van start. De data en tijdstippen van de bijeenkomsten worden vastgesteld in overleg met de deelnemers. Aan het Ondernemers Programma zijn geen kosten verbonden. 

Meer info

Voor verdere informatie en/of aanmelding voor deelname kunt u contact opnemen met Edwin Broekhof via via  info@vizierfriesland.nl of 06 - 30959810.