Home > Ondernemers > Project 'Firtuele Sinnegreide' zonnepanelen op bedrijfspanden

Project 'Firtuele Sinnegreide' zonnepanelen op bedrijfspanden

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Maar wilt u inzicht in de fiscale mogelijkheden en de subsidies waar u recht op heeft bij de aanschaf van zonnepanelen? De gemeente Harlingen heeft Synnovem Consultancy B.V. uit Dokkum gevraagd om kosteloos voor u in kaart te brengen of het interessant is om te investeren in zonnepanelen.

Neutraal adviseren

Synnovem uit Dokkum is gespecialiseerd in het berekenen van businesscases van zonne-energie voor bedrijven. Synnovem heeft geen banden met leveranciers van panelen en installateurs en kan daarom volledig neutraal adviseren over wat in economisch opzicht de beste investering voor uw bedrijf is op het gebied van zonne-energie. Hierbij worden alle fiscale mogelijkheden en subsidies meegenomen en gebundeld in een overzichtelijk rapport, waarin onder andere de terugverdientijd en rendement op de investering wordt weergegeven.

Maatwerkgericht

De rapporten worden volledig afgestemd op de individuele situatie van uw bedrijf en zijn daarom volledig maatwerkgericht. Het adviesrapport kan door u worden gebruikt om een gedegen beslissing te nemen over het wel of niet investeren in duurzame energie en in welke mate. Voor veel bedrijven is het rapport inmiddels aanleiding geweest om deels of geheel over te schakelen op zonne-energie, omdat de businesscase gunstig uitpakte.

Heeft u belangstelling voor een dergelijk rapport, dan kunt u zich aanmelden bij Miranda Bakker van Synnovem Consultancy B.V. Dit kan door te mailen naar miranda@synnovem.nl of te bellen naar 0519-228158.

Gemeente Harlingen

Klantcontactcentrum

Openingstijden Klantencontactcentrum

Telefonisch bereikbaar
ma t/m do 8:30 - 16:30 uur
vr 8:30 - 12:30 uur
Telefonisch: 14 0517

Vanuit het buitenland:
0031 517 492 222

Gebiedsteam

Telefonisch bereikbaar
ma t/m vr 8:30 - 16:30 uur

Telefonisch: 14 0517

Inloopspreekuur Gebiedsteam
Maandag 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 12.00 uur
MFC 't Vierkant

Afspraak maken

Contactformulier

WOZ loket