Home > Ondernemers > Stimuleringsmaatregel Energie voor MKB Noardwest Fryslân

Stimuleringsmaatregel Energie voor MKB Noardwest Fryslân

De gemeente Harlingen is partner in het project Energie voor MKB. Hiermee kan het MKB, tegen gereduceerd tarief  een onafhankelijk en compleet, technisch en financieel advies ontvangen over hoe energie bespaard kan worden. Ook wordt inzichtelijk gemaakt wat nodig is om zelf energie op te bouwen en op termijn aardgasverbruik af te bouwen.

Na aanmelding bij Stichting Energie voor MKB komt een onafhankelijk adviseur langs voor advisering. Na afloop van het bezoek wordt een rapport opgesteld, waarna dit in een vervolggesprek met u wordt besproken. Met dit rapport kunt u direct maatregelen nemen of offertes opvragen.

Kosten

Het adviseringstraject en de rapportage kosten normaal €795,- euro ex. Btw. Door een bijdrage van onze gemeente en de provincie Fryslân wordt dit traject aangeboden voor €350,- euro ex. Btw. Kijk voor meer informatie op www.energievoormkb.nl of download de brochure

Duurzaamheidsambities

De gemeente Harlingen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is van mening dat duurzaamheidsmaatregelen in het MKB de komende jaren blijven worden bevorderd. Hiervoor is zij in gesprek met onder andere de provincie Fryslân.

Download

Gemeente Harlingen

Klantcontactcentrum

Openingstijden Klantencontactcentrum

Telefonisch bereikbaar
ma t/m do 8:30 - 16:30 uur
vr 8:30 - 12:30 uur
Telefonisch: 14 0517

Vanuit het buitenland:
0031 517 492 222

Gebiedsteam

Telefonisch bereikbaar
ma t/m vr 8:30 - 16:30 uur

Telefonisch: 14 0517

Inloopspreekuur Gebiedsteam
Maandag 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 12.00 uur
MFC 't Vierkant

Afspraak maken

Contactformulier

WOZ loket