Op 22 januari 2020 heeft wethouder Harry Boon de prijzen uitgereikt voor de kerstboominzameling. Om half vier werden de prijswinnaars welkom geheten door wethouder Harry Boon en Adry Attema-Dijkstra. Het is natuurlijk bijzonder knap dat er in totaal 1505 kerstbomen zijn ontvangen door de gemeente voor het versnipperen. Uit de 1505 lootjes werden drie prijswinnaars getrokken.

Prijswinnaars

De eerste prijs werd gewonnen door Sem en Stijn van der Pol. Zij haalden 50 bomen op in de omgeving van het centrum. De tweede prijs is gewonnen door Jordin en Melissa Roskam. Samen hebben zij 100 kerstbomen verzameld in de omgeving Oosterpark/Schepenwijk. De derde prijs is gewonnen door Xiaoshan de Bock.  Hij heeft 13 bomen verzameld in de omgeving van Plan Zuid. De gemeente feliciteert de kinderen met hun prijs. De wethouder hoopt dat er volgend jaar weer een kerstboominzameling gaat plaatsvinden. Het was een groot succes.

De prijswinnaars van de kerstboominzameling 2020
Van links naar rechts Wethouder Harry Boon, Jordin en Melissa Roskam, Adry Attema, Xiaoshan de Bock Vooraan: Stijn en Sem van der Pol. Foto Joachim de Ruijter