Het nieuwe seizoen van Seewyn Kunsteducatie is begonnen op maandag 29 augustus. Op diverse locaties in de gemeenten Harlingen en Waadhoeke zijn die dag muzieklessen van start gegaan. Daarnaast zijn er diverse korte cursussen die op een later moment in het seizoen aanvangen. Om kennis te maken met het aanbod is september de maand van de proefles bij Seewyn.

Seewyn verzorgt muzieklessen in Franeker, Harlingen, Sint Annaparochie en in tal van dorpen. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen vrijwel alle denkbare instrumenten leren bespelen of zangles volgen.

Verder zijn er kortlopende cursussen voor volwassenen op het gebied van muziek en beeldende kunst: de luistercursus klassieke muziek, een lezing symboliek in oude muziek, aquarelleren, tekenen, trekharmonica voor beginners en sieraden maken met koffiecups. Deze beginnen op verschillende momenten dit najaar. Het heterogeen ensemble van Seewyn begint in september weer met repeteren.

Maand van de proefles

Voor de muzieklessen kan het hele seizoen door worden ingeschreven. Het is altijd mogelijk om voorafgaand een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. In september, de maand van de proefles, zijn daarvoor extra mogelijkheden.

Informatie op website

Meer informatie over de lessen, cursussen en het heterogeen ensemble, zoals de tarieven , startdata en leslocaties, staat op seewyn.nl. Het inschrijven, ook voor een proefles, kan eveneens online.

Foto door: Joan van de Brug