In heel Nederland wordt op dit moment actiegevoerd tegen het stikstofbeleid van de overheid. In Harlingen is de haven geblokkeerd. Dit betekent dat de schepen van rederij Doeksen niet kunnen varen.

Waarom vaart de boot tussen Harlingen en Vlieland & Terschelling niet?

In heel Nederland wordt nu actiegevoerd tegen het stikstofbeleid van de overheid. In Harlingen is de haven geblokkeerd. Dit betekent dat de schepen van rederij Doeksen niet kunnen varen.

Hoe lang duren de acties?

We weten niet hoe lang de acties duren. Houd de website van rederij Doeksen en de website van de gemeente Harlingen in gaten voor de laatste informatie.

Wanneer wordt de dienstregeling hervat?

Informatie over de boot en het hervatten van de dienstregeling is te vinden op de website van rederij Doeksen: www.rederij-doeksen.nl. Telefoonnummer: 088 - 9000 888. Whatsapp: 06 133 264 06. U vindt op de website van rederij Doeksen ook informatie over het omboeken van uw ticket.

Ik sta op dit moment in Harlingen en wilde met de boot naar Vlieland of Terschelling. Wat moet ik nu doen?
Op dit moment weten we niet hoelang de acties gaan duren. Een aantal horecagelegenheden in Harlingen is open voor gestrande reizigers. U bent van harte welkom in de hotels Zeezicht, Anna Casparii en 't Heerenlogement. Een aantal horecagelegenheden aan de Grote Bredeplaats is ook geopend.