Belangrijk bericht voor bezoekersProblemen bij het inloggen met EHerkenning

Op dit moment ervaart gemeente Harlingen problemen bij het inloggen met EHerkenning voor verschillende EDiensten die de website aanbiedt. Het probleem is bekend bij de leveranciers en wij hopen dat dit spoedig verholpen is. Mocht u in de tussentijd wel gebruik willen maken van de EDienst raden wij aan als mogelijk is op een andere wijze in te loggen of om een e-mail te sturen naar info@harlingen.nl. Vermeld in de e-mail voor welke EDienst u gebruik wilt maken. Medewerkers van gemeente Harlingen zullen uw melding verder oppakken. Ons excuses voor het ongemak. 

Gebiedsteam Harlingen

Het Gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen en alle leeftijden in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen.

Stadsteam

Medewerkers van het stadsteam richten zich op volwassenen. Bij hen kunt u voor vragen terecht over eenzaamheid, verslaving, relaties, veiligheid, zorg, inkomen, werk en omgaan met een beperking en mantelzorg.

Jeugdteam

Kinderen, jongeren, ouders, opvoeders en betrokkenen kunnen terecht bij het Jeugdteam van Gebiedsteam Harlingen. Hier kunnen vragen bijvoorbeeld over school, opvoeding, sociale contacten, eenzaamheid, pesten, of gedragsproblemen samen met u en uw kind worden besproken.

  • via de school van uw kind;
  • via de huisarts;
  • via de mail: gebiedsteam@harlingen.nl
  • via de telefoon: 14 0517 (keuze 2)
    Het gebiedsteam is telefonisch bereikbaar elke doordeweekse dag van 08:30 tot 16:30, ook op vrijdagmiddag.

Contactformulier

Sociaal inloopspreekuur Harlingen

Uitleg Gebiedsteam

Uitleg DigiD