Sinds begin april is er een nieuwe route met aangepaste dienstregeling voor de Futbringer. Er kan dan ook vanaf Midlum opgestapt worden. Ook is de route zo aangepast dat het meerdere opstap- en uitstapplekken heeft. Naast dat de opstaplocaties herkenbaar zijn aan de gele bordjes met het logo en de dienstregeling, is het ook mogelijk om tussen de vaste haltes in te stappen door de hand op te steken wanneer de stadsbus komt.

Sinds maart vorig jaar rijdt de Futbringer in Harlingen. Dit is een lokale lijnbus speciaal voor de Harlingers. Zo kunnen ze de bus pakken voor een kleine boodschap of kort bezoekje aan het centrum, of een andere plek op de route. De Futbringen is een stadsbusje van Van der Pol, herkenbaar aan het logo van Futbringer. 

De Futbringer rijdt elke week op woensdag en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onderstaand ziet u de nieuwe route en dienstregeling. 

Routekaart Futbringer vanaf maart 2024

Op de afbeelding ziet u de nieuwe routekaart van de Futbringer per maart 2024. De bus start bij Joost van den Vondelstraat en de eindhalte is bij Oostpoort. De bus rijdt dan via dezelfde haltes weer in een rondje terug naar Joost van den Vondelstraat. 


Halte 1: Joost van den Vondelstraat
Halte 2: Grettingalaan
Halte 3: Kotterstraat
Halte 4: Achlumerdijk
Halte 5: F. Domela Nieuwenhuisstraat
Halte 6: Pollendam
Halte 7: C. P. M. Rommestraat
Halte 8: Het Vierkant
Halte 9: Nieuw Zuid
Halte 10: Prins Clausstraat
Halte 11: Koningin Wilhelminastraat
Halte 12: Station
Halte 13: Trebolbuurt
Halte 14: Harlinga
Halte 15: William Boothstraat
Halte 16: Hoogstraat
Halte 17: Noorderhaven
Halte 18: Waddenpromenade
Halte 19: Harlingerstraatweg
Halte 20: Midlum
Halte 21: Oostpoort

Dienstregeling Futbringer maart 2024

Hier vindt u de dienstregeling van de Futbringer vanaf maart 2024. 

* Disclaimer: de haltes en tijden worden binnenkort volledig uitgeschreven. Mocht u problemen ervaren bij het lezen van de dienstregeling, dan kunt u mailen naar de gemeente.

Heeft deze informatie u geholpen?