Gebiedsteam Harlingen

Nu er vanuit de regering maatregelingen zijn getroffen om het Coronavirus te bestrijden, heeft dit ook consequenties voor het Gebiedsteam Harlingen. Per direct is besloten om alle afspraken af te zeggen, concreet betekent dit: vanaf nu geen huisbezoeken meer en geen afspraken hier op het Vierkant. Telefonisch is het Gebiedsteam bereikbaar op het algemene nummer 140517 keuze 2.

Hulpvragen zullen zoveel mogelijk telefonisch worden afgehandeld. Heeft u een contact persoon dan blijft deze gewoon telefonisch bereikbaar en kunt u rechtstreeks contact opnemen. Het Gebiedsteam zal geen cliënten meer ontvangen op het Vierkant, spoed  of crisis gevallen waarbij veiligheid in het geding is daar gelaten. De spreekuren van de maandag en donderdag gaan niet door.
 

Het Gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen en alle leeftijden in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen. De medewerkers in het Gebiedsteam Harlingen hebben veel kennis en ervaring op het gebied zorg en welzijn.

  • via de school van uw kind;
  • via de huisarts;
  • via de telefoon: 14 0517 (keuze 2)
  • via de mail: gebiedsteam@harlingen.nl;
  • in MFC Het Vierkant. Daar bent u welkom van maandag 14.00 tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Maak hieronder uw keuze.