Gebiedsteam Harlingen

Het Gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen en alle leeftijden in Harlingen, Wijnaldum en Midlum. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van zorg, welzijn en inkomen. 

Stadsteam

Medewerkers van het stadsteam richten zich op volwassenen. Bij hen kunt u voor vragen terecht over eenzaamheid, verslaving, relaties, veiligheid, zorg, inkomen, werk en omgaan met een beperking en mantelzorg.

Jeugdteam

Kinderen, jongeren, ouders, opvoeders en betrokkenen kunnen terecht bij het Jeugdteam van Gebiedsteam Harlingen. Hier kunnen vragen bijvoorbeeld over school, opvoeding, sociale contacten, eenzaamheid, pesten, of gedragsproblemen samen met u en uw kind worden besproken.

  • via de school van uw kind;
  • via de huisarts;
  • via de mail: gebiedsteam@harlingen.nl
  • via de telefoon: 14 0517 (keuze 2)
    Het gebiedsteam is telefonisch bereikbaar elke doordeweekse dag van 08:30 tot 16:30, ook op vrijdagmiddag. 

Contactformulier

Uitleg DigiD

 

Coronamaatregelen Gebiedsteam Harlingen

Gebiedsteam ook tijdens lockdown goed bereikbaar

Ook tijdens de lockdown blijven wij bereikbaar voor alle mensen in Harlingen die vragen, hulp en ondersteuning van het Gebiedsteam nodig hebben. Ook voor professionals. 

Eerst telefonisch contact

Telefonisch zijn wij iedere werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur bereikbaar op het algemene nummer 140517 keuze 2. We kijken samen met u of we uw vraag telefonisch kunnen beantwoorden. In de afgelopen periode is gebleken dat dit heel goed lukt bij een groot aantal vragen.

Huisbezoek blijft onder voorwaarden mogelijk 

In die situaties waarin het via de telefoon niet meer mogelijk is en er toch dringend ondersteuning nodig is komen wij wel op huisbezoek of vragen wij u om naar het Vierkant te komen. We houden ons hierbij aan de maatregelen die gelden. Hierdoor is onze werkwijze op een aantal punten aangepast en wij volgen daarbij altijd de regels van de Rijksoverheid. We zullen dan ook in alle gevallen aan u vragen of u gezond bent. Hebt u of uw gezinsleden geen klachten dan kunnen we bij u op bezoek komen of u ontvangen in het Vierkant.

Voorzorgsmaatregelen tijdens huisbezoek en in het Vierkant

Tijdens het huisbezoek maken wij gebruik van een mondkapje, we houden 1 ½ meter afstand en maken geen gebruik van aangeboden koffie of thee o.i.d. In het Vierkant vragen wij u ook om 1 ½ meter afstand te bewaren, uw handen te desinfecteren en om een mondkapje te gebruiken in de hal en gangen. Op deze manier kunnen we samen met u en eventueel andere betrokkenen goed met elkaar in gesprek. 

Geen spreekuur

Helaas kunnen we het spreekuur opnieuw niet door laten gaan. Daarom met nadruk onze oproep om vooral telefonisch contact met ons op te nemen

Laatste nieuws