Vragenlijst Recreatie & Toerisme

In de gemeente Harlingen wonen meer dan 16.000 mensen. Daarnaast mogen wij ieder jaar veel bezoekers van buiten kennis laten maken met onze mooie zeehavenstad. Als gemeente willen we alle inwoners en bezoekers van Harlingen een divers aanbod van activiteiten en bezienswaardigheden bieden. Daarom is het goed om eens in de zoveel tijd te kijken naar wat er al is en waar nog verbetering mogelijk is.

Wat kunnen we doen om Harlingen nog aantrekkelijker te maken? In de eerste plaats om er natuurlijk zelf te wonen en te genieten. Maar daarnaast ook om nieuwe bezoekers aan te trekken, want Recreatie & Toerisme is een belangrijke sector voor de Harlinger economie, waar onze inwoners en ondernemers de vruchten van kunnen plukken.

We zijn op dit moment druk bezig met de doorontwikkeling van het beleid op toerisme en recreatie voor de komende jaren. Maar dit kan niet zonder de mening van de Harlingers. Daarom willen we jou graag een aantal vragen stellen. Vragen die gaan over hoe prettig jij het vindt om binnen de gemeente te ontspannen en te recreëren. Waar moet de gemeente vooral aan werken volgens jou? 

Vragenlijst Recreatie en Toerisme

Met uw deelname (na het invullen van jouw persoonsgegeven aan het einde van de enquête) maak je kans op een dinerbon t.w.v. €100,-.

Namens de gemeente Harlingen,
Wethouder Paul Schoute