Onze energiecoach Dewi is er voor iedereen van de gemeente Harlingen die de energierekening wil verlagen en die hulp wil bij het besparen op gas en elektra. Maak kosteloos een afspraak met haar.

Kent u de energiecoach van de gemeente Harlingen al?
Wie ben ik?

Mijn naam is Dewi Zeemans en ik ben de energiecoach in Harlingen. Ik mag kosteloos bij inwoners langskomen om het gesprek te voeren over het besparen op gas en elektra.

Wat doe ik dan?

Ik loop samen met u een rondje door de woning en geef praktische tips per kamer om direct gas en elektra te besparen. Als u in aanmerking komt voor een regeling, zorg ik ook voor energiebesparende materialen zoals radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Naast tips, kan ik eventueel ook gratis energiebesparende producten regelen die – als daar behoefte aan is - door vrijwilligers bij u worden geplaatst.

Voor wie?

De energiecoach is er voor iedereen van de gemeente Harlingen die de energierekening wil verlagen en die hulp wil bij het besparen op gas en elektra.

Waarom uitnodigen?

De energiecoach is gratis en bespaart geld op uw energierekening. Op dit moment word er per huis gemiddeld €275,- per jaar bespaart. U krijgt handige tips, advies en eventueel besparende producten die zorgen voor een lagere energierekening. 

Hoe werkt het?

  • De energiecoach komt gratis bij u langs voor een gesprek
  • De energiecoach neemt uw energieverbruik en energierekening onder de loep
  • De energiecoach loopt een rondje met u door het huis en geeft u advies over hoe u kunt besparen op uw energierekening
  • De energiecoach bepaalt welke energiebesparende middelen u kunt gebruiken en regelt die voor u (dit is gratis als u daarvoor in aanmerking komt)

Afspraak maken?

Ga naar energiecoachfryslan.nl en vul het formulier in of mail naar energiecoach@harlingen.nl. Bellen mag ook: 140517, keuze 2.