Het Coronavirus is overal in het nieuws en leidt tot veel vragen. Hoe besmettelijk is het eigenlijk? Een aantal organisaties werkt samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen te beperken. Wilt u meer informatie over het Coronavirus? Op de website van GGD Fryslân(externe link) kunt u meer lezen.

Actuele informatie

Uitleg Coronavirus(externe link)

Aangepaste dienstverlening

KCC

Vanaf maandag 16 maart 2020 is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend. Wij ontvangen alleen bezoekers op afspraak. Stel uw bezoek waar mogelijk uit. U kunt online een afspraak maken via: afspraak maken  U kunt alleen voor de ochtenden een afspraak maken. Heeft u hulp nodig bij het online maken van een afspraak of een andere vraag? Bel dan ons algemene nummer: 14 0517. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur
  • Vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

Gebiedsteams 

Het Gebiedsteam doet vanaf nu geen huisbezoeken meer en zal geen cliënten meer ontvangen op het Vierkant , spoed  of crisis gevallen waarbij veiligheid in het geding zijn gelden uitzonderingen.

Telefonisch is het Gebiedsteam bereikbaar op het algemene nummer 140517 keuze 2 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met 16.30 uur. Hulpvragen zullen zoveel mogelijk telefonisch worden afgehandeld. Heeft u een contactpersoon dan blijft deze gewoon telefonisch bereikbaar en kunt u rechtstreeks contact opnemen.  

De spreekuren van de maandag en donderdag op het Vierkant en op dinsdag in Wijnaldum gaan tot en met 28 april 2020 niet door.
 

 

Het nieuwe coronavirus in Nederland